SİVAS / MERKEZ - Sivas Fen lisesi

55. Tübitak Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Sivas Fen Lisesi başarısı. Öğrencilerimiz Ruveyda Aydın, Asude Arslan ve Duygu Koç ile Proje Danışmanı Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erhan Kutlucan öncülüğünde Kimya alanında yeni teknolojilerin kullanımı ile ilgili hazırladıkları projede öğrencilerimiz bilimsel bir araştırmanın aşamalarını detaylı şekilde uyguladılar. Kimya alanı, arttırılmış sanal ve karma gerçeklik tematik alanında başvurduğumuz projemiz BÖLGE İKİNCİSİ olmuştur.

08-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 09:56 - Görüntülenme: 111